Information

Dynamicus

Välkommen till personalvetarnas studentförening i Uppsala! Dynamicus drivs ideellt av personalvetarstudenter och är en resurs i studier och på fritiden. Föreningen utgör ett komplement till utbildningen och sätter guldkant på den sociala tillvaron.

Webbsida: http://www.dynamicus.se
Plats: Uppsala
Medlemmar: 29
Senaste aktivitet: 4 Maj

Under studietiden i Uppsala behövs mötesplatser där studenter kan diskutera såväl vardagens problem och framtidens möjligheter. Dynamicus, som är föreningen för personalvetarstudenter vid Uppsala universitet, har sedan 1982 varit en sådan viktigt mötesplats. Idag är Dynamicus större och mer blomstrande än någonsin, och utgör ett andra vardagsrum för omkring 350 studenter på programmet för personal- och arbetslivsfrågor samt på fristående kurser med personalinriktning.

Föreningen har flera olika syften. Vi strävar efter att påverka utbildningsinnehållet i en riktning som leder till fortsatt hög standard och till att Uppsalas personalvetarprogram står sig väl i konkurrensen med liknande utbildningar vid andra universitet och högskolor. Vi gör även vårt bästa för att skapa praktisk anknytning till arbetslivet genom att se till att våra medlemmar får chans att träffa yrkesverksamma personalvetare. På så vis kan en inblick ges i vad som väntar efter studierna.

Dynamicus är också ett socialt forum där studenter från olika terminer länkas samman och har kul tillsammans. Vi ordnar evenemang och aktiviteter av olika slag som förgyller våra medlemmars fritid. Vi började för 28 år sedan och har fortfarande lika roligt ihop!

Diskussionsforum

Den här gruppen har inga diskussioner än.

Kommentarplank

Kommentera

Du måste vara medlem i Dynamicus för att lägga till kommentarer!

 

Medlemmar (29)

 
 
 

© 2015   Created by Fredrik Johnsson.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor